maandag, 5. september 2011 - 9:42

Motorrijder klem onder vrachtwagen

Venlo

Een 52-jarige motorrijder uit Rotterdam is zaterdagavond in Venlo beklemd komen te zitten bij een aanrijding met een vrachtwagen. De man liep wonderwel geen verwondingen op, zo meldt de politie.

De motorrijder kwam in een bocht op de Klagenfurtlaan ten val waarbij de motorfiets tegen de vrachtwagen botste en de bestuurder onder de vrachtwagen terechtkwam. Vermoedelijk omdat de 52-jarige vrachtwagenchauffeur uit Poeldijk met geringe snelheid reed en een noodstop kon maken en daarbij tevens naar rechts uitweek, raakte de motorrijder weliswaar beklemd maar niet of nauwelijks gewond.

Vanwege de benarde situatie moest het slachtoffer door de brandweer worden bevrijd, deze reddingsoperatie duurde ongeveer een half uur en ten tijde hiervan werd het verkeer op de Klagenfurtlaan omgeleid. De motorrijder werd na zijn bevrijding per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis en daar onderzocht. Er werd vooralsnog geen letsel ontdekt maar zekerheidshalve werd hij ter observatie opgenomen. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. De motorfiets was totaal loss evenals de helm van de bestuurder.
Provincie:
Tag(s):