woensdag, 14. december 2011 - 12:32

Motorrijder overlijdt bij verkeersongeval

Amsterdam

Bij een verkeersongeval op de Verlengde Stellingweg is woensdagmorgen, omstreeks 08.00 uur, een 47-jarige man uit Oostzaan om het leven gekomen.

De motorrijder reed met zijn voertuig op de rijbaan van de Verlengde Stellingweg en sloeg linksaf naar de oprit van de A10 Noord in de richting van de Zeeburgertunnel.

De bestelbus, bestuurd door een 27-jarige man uit Amsterdam, reed op dat moment rechtdoor op de Verlengde Stellingweg in de richting van Oostzaan. Op het kruisingsvlak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. De zwaar gewonde motorrijder werd met spoed met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd waar hij korte tijd later is overleden. De bestuurder van de bestelauto is voor het onderzoek meegenomen naar een politiebureau.

Getuigen

De Dienst Controle Infrastructuur en Verkeer van de politie Amsterdam-Amstelland heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek. De politie is daarbij nog op zoek naar getuigen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):