maandag, 18. april 2011 - 13:14 Update: 08-07-2014 0:59

Na Cruijff ook Molenaar niet in voor Ajax-stropdas

Amsterdam

(Elfvoetbal) Keje Molenaar wordt niet de nieuwe algemeen directeur van Ajax en zal ook niet toetreden tot de raad van commissarissen van de Amsterdammers.

De advocaat en volgeling van Johan Cruijff heeft die opties na het aangekondigde vertrek van Rik van den Boog resoluut van hand gewezen.

De spoeling van het kamp-Cruijff om Ajax op bestuurlijk niveau bij de hand te nemen, wordt zo wel erg dun. Eerder bedankte Guus Hiddink al voor een rol in de rvc en Cruijff zelf is niet te porren voor een officiële functie. Alle hoopt lijkt nu gevesigd op Theo van Duivenbode.

Tegenover het Financieel Dagblad verkondigde Molenaar het volgende: "Ik kom nu al tijd tekort. Bovendien hoef ik niet meer zo nodig in de schijnwerpers te staan. Ik moet ook aan mijn gezin denken." En op de vraag wat hij doet als -ie door zijn held Cruijff benaderd wordt? "Dan moet ik hem toch teleurstellen. Mijn vrouw zou het nooit accepteren. En behalve mijn vrouw, is ze ook een uitstekende echtscheidingsadvocate."

Onlangs nam Molenaar op verzoek van Cruijff wel zitting in de ledenraad. In de publiciteit steunde hij de plannen van de Ajax-legende nadrukkelijk.
Categorie:
Tag(s):