vrijdag, 18. november 2011 - 13:37

Nep TNT-er pleegt woningoverval in Almere

Almere

Donderdagavond is een 16-jarige bewoonster van een woning aan de Sterrogstraat overvallen door twee donker getinte mannen. 'Het meisje deed nietsvermoedend de voordeur open toen er werd aangebeld', meldt de politie vrijdag.

De mannen drongen de woning binnen en bedreigde haar met een mes en een vuurwapen. Toen de mannen een laptop buit hadden gemaakt gingen ze ervandoor.

Het 16-jarige meisje ging achter de daders aan maar verloor ze uit het oog op de Ruisvoornstraat. Eén van de daders droeg een opvallende jas van het postbedrijf TNT. District recherche Zuid roep getuigen op zich te melden als ze informatie hebben over deze overval.

Die avond rond 19.15 uur deed het slachtoffer de voordeur open en zag ze een man gekleed in een jas van het postbedrijf TNT. Omdat ze het niet vertrouwde wilde ze de voordeur weer sluiten.

Dit werd echter tegenhouden, waarna de twee de woning binnendrongen. In de woning werd het slachtoffer mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij wonderwel geen ernstige verwondingen op en zag zelf kans ze achterna te rennen toen ze er met een laptop vandoor gingen.

Na de 112-melding werd er direct gezocht naar de daders door meerdere politie-eenheden. Ook werd er gezocht in de omgeving waar het slachtoffer ze voor het laatst gezien had. Ondanks de zoekactie werden de woningovervallers niet aangetroffen.
Provincie:
Tag(s):