donderdag, 13. oktober 2011 - 23:58

Nieuw gezondheidscentrum Axel

Axel

In Axel komt een nieuw gezondheidscentrum. De inwoners hebben vooraf hun wensen ten aanzien van dit centrum kenbaar kunnen maken.

Om deze wensen nu duidelijk terug te kunnen koppelen naar de inwoners, heeft de gemeente Terneuzen samen met Klaverblad Zeeland een conferentie georganiseerd; De zorg is ook UW ZORG.

De conferentie vindt plaats op 19 oktober aanstaande in de Halle (Rooseveltlaan 1a) in Axel van 17.00 tot 20.15 uur.

Belangrijke vragen komen aan bod zoals; Hoe kan de patiëntgerichtheid gewaarborgd worden in het centrum? Hoe kan een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het centrum van zorgvragers en zorgaanbieders tot stand gebracht worden? Hoe kunt u meepraten over de activiteiten die in het centrum plaats zullen vinden?

De conferentie is bedoeld voor de zorgaanbieders/gebruikers van het centrum, lokale belangengroepen zoals ouderenbonden, patiëntenorganisaties, de WMO raad, wijkraad en overige belangstellenden.
U bent van harte welkom. In verband met de organisatie (aantal broodjes en informatiemappen) dient u zich aan te melden via het aanmeldformulier op www.klaverbladzeeland.nl of via tel. 0113–256 856.
Provincie:
Tag(s):