vrijdag, 1. april 2011 - 16:23 Update: 08-07-2014 0:29

Nieuwe Chevrolet Malibu klaar voor wereldpremière

De nieuwe Malibu zal tijdzones overschrijden en wereldwijd diverse culturen omarmen nadat Chevrolet dit nieuwe model tegelijkertijd onthult op de Sjanghai Auto Show en op Chevrolet's Facebook pagina.

Onthulling 18-4-11
Chevrolet gunde donderdag een blik op de volledig nieuwe Malibu. Chevrolet zal de nieuwe Malibu op 18 april live onthullen vanaf 8:30 p.m. EDT op 18 april (2:30 a.m. CET op 19 april) op http://www.facebook.com/chevrolet.

Consumenten worden aangemoedigd vragen te stellen via Twitter (#MalibuReveal) of via Chevrolet's Facebook pagina op de Malibu pagina. Leden van het Chevrolet-team zullen klaar staan om vragen te beantwoorden tijdens een live uitgezonden vraag & antwoord-sessie gevolgd door de onthulling op het web.

Het tijdstip van de onthulling op het web valt exact samen met het debuut op 19 april van de nieuwe Malibu in Sjanghai. De nieuwe Malibu zal ook worden getoond op de New York International Auto Show, die voor het publiek opengesteld is van 23 april tot en met 1 mei.

"De nieuwe Malibu brengt de gevestigde en vaak onderscheiden naam van Chevrolet naar nieuwe plaatsen en introduceert deze naar nieuwe consumenten wereldwijd," zegt Susan Docherty, vice president van GMIO Sales, Marketing en Aftersales.

"Of de Malibu nu wordt verkocht in Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa, Azië, Afrika of Australië, hij is vanaf de basis ontworpen om volledig tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van consumenten wereldwijd.”

De Malibu zal worden aangeboden met een complete reeks van zuinige en krachtige viercilinder motoren, naast zesversnellingsbakken die bijdragen aan efficiënte prestaties. De Malibu is ontwikkeld om in alle markten over de gehele wereld toonaangevend te zijn.

De nieuwe Malibu is Chevrolet's eerste middenklasser die wereldwijd op de markt zal komen. Hij zal in bijna honderd landen op zes continenten worden uitgebracht terwijl hij op diverse locaties zal worden geproduceerd, waaronder China en in twee fabrieken in Amerika.
Categorie:
Tag(s):