woensdag, 21. december 2011 - 21:24

Nieuwe directeur voor De Tamboer Hoogeveen

Hoogeveen

Met ingang van 1 januari 2012 is Jan Werkhoven (60) algemeen directeur van Theater-Congrescentrum De Tamboer. Daarmee heeft het theater weer een eigen leider. Ruim een jaar geleden nam de gemeente Hoogeveen de directievoering tijdelijk over om het bedrijfsperspectief te verbeteren. Met de aanstelling van de nieuwe directeur kan de organisatie weer naar optimale bedrijfresultaten toewerken.

De gemeente heeft een grondige analyse van de organisatie, de financiën van De Tamboer en de toekomstverwachtingen van de markt gemaakt. Dit resulteerde in een fikse reorganisatie waarbij arbeidsplaatsen verloren gingen. Ook is toen besloten de functie van een nieuwe directeur part-time in te vullen. De gemeente houdt, ook na de komst van Werkhoven als directeur, de vinger aan de pols. Dit krijgt vorm doordat de gemeente zitting heeft in de Raad van Commissarissen en door Tamboer-rapportages aan de gemeente.

Jan Werkhoven heeft diverse directiefuncties bekleed in commerciële en overheidsorganisaties. Hij werkt daarnaast als mediator, coach en marketing professional voor verschillende opdrachtgevers. Met de benoeming van Werkhoven is gekozen voor een ervaren, resultaatgerichte leider met een brede scope op bedrijfsvoering en bedrijfsresultaat en een sterke focus op samenwerking.
Provincie:
Tag(s):