woensdag, 20. juli 2011 - 15:34

Nieuwe hoofdingang en wifi voor academisch ziekenhuis

Maastricht

Een aanpassing van de hoofdingang en de mogelijkheid tot draadloos internetten bij ieder ziekenhuisbed. Die twee suggesties zijn als ‘winnaar’ uit de bus gekomen bij een wenskaarten-actie die enkele weken geleden in het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) is gehouden.

Patiënten en bezoekers van het Maastrichtse ziekenhuis konden - via een ingesproken boodschap in een videozuil of door een wenskaart in te vullen - laten weten wat zij zouden willen veranderen in het ziekenhuis. Voor dat doel is een bedrag van 10.000 euro gereserveerd. Twee zaken zijn verreweg het meest genoemd: aanpassing van de (hoofd)ingang van het ziekenhuis aan de P. Debyelaan en de mogelijkheid van draadloos internet aan het ziekenhuisbed.

Beide opties zijn realiseerbaar en zullen ook gerealiseerd worden. Voor het aanpassen van de hoofdingang wordt momenteel een plan uitgewerkt. De ruimte zal anders worden ingedeeld en er zullen aanpassingen worden gedaan om de ruimte een gezelligere en warmere uitstraling te geven.

De suggestie voor wifi is inmiddels al werkelijkheid. Het ziekenhuis heeft namelijk onlangs draadloze internetaansluitingen bij ieder ziekenhuisbed gerealiseerd.
Provincie:
Tag(s):