dinsdag, 7. juni 2011 - 17:36 Update: 08-07-2014 0:58

Nieuwe hoofdsponsor enige manier om BV Veendam te redden

Veendam

[Elf-Voetbal] BV Veendam kampt weer met financiële problemen. De club is namelijk niet in staat om het vakantiegeld uit te keren aan het personeel.

In totaal gaat het om een bedrag van 25.000 euro. Directeur Henk Eising bevestigt tegenover RTV Noord dat het geld er niet is. Voor 10 juni moet het bedrag wel worden betaald, anders dreigen er maatregelen voor de Groningse club.

Overigens wordt Dick Lukkien niet de nieuwe hoofdtrainer van BV Veendam. De trainer van de beloften van FC Groningen werd genoemd als opvolger van de vertrekkende Joop Gall, maar volgens RTV Noord laat zijn werkgever hem niet gaan.

UPDATE: BV Veendam kan naast het vakantiegeld voor de spelers ook niet meer voldoen aan de onderhoudskosten (60.000 euro) en huur (128.000 euro) voor het stadion. Het klopte bij de gemeente aan om de bedragen op te schorten, maar kreeg daar nul op rekest. Alle hoop van de Veenkolonialen is nu gevestigd op het strikken van een nieuwe hoofdsponsor. Alleen als die vastgelegd wordt, is de club in staat om voor 15 juni een sluitende begroting bij de KNVB in te dienen.
Categorie:
Tag(s):