zondag, 29. mei 2011 - 23:01

Nieuwe speeltuin in Eenrum geopend

Na ruim 2 jaar hard werken was het dan zover, de nieuwe speeltuin in Eenrum werd geopend. Dat het project ‘nieuwe speeltuin’ erg leeft in het dorp bleek wel uit de massale opkomst, er waren meer dan 100 volwassenen en kinderen aanwezig.

Om 11.00 uur werd er een speech gehouden door de voorzitter van het bestuur van de Stichting Speelvoorzieningen Eenrum, waarbij alle mensen die op wat voor manier dan ook hebben geholpen, werden bedankt. Speciale dank ging uit naar de grote sponsoren: Gemeente de Marne, Leader, Rabobank en VSB.

Dhr. Luppo Smook, wethouder van Gemeente de Marne had de eer om de speeltuin te openen door van de kabelbaan af te gaan, waarbij er 2 confetti-kanonnen af werden geschoten. Hierna renden de enthousiaste kinderen de nieuwe speeltuin in en alle speeltoestellen werden beklommen en volop gebruikt. De kinderen kregen een zakje snoep mee als traktatie, en een leuke attentie van de Firma Kompan die de toestellen heeft geleverd. Onder het genot van een kopje koffie of beker ranja, vrolijke achtergrondmuziek en een paar leuke bellenblaasmachines was het een gezellige ochtend in de mooie, nieuwe, grote speeltuin in Eenrum.
Provincie:
Tag(s):