vrijdag, 2. september 2011 - 18:20

NK Achteruit Inparkeren gewonnen door een man

Haarlem

Mannen hebben het vrouwelijk geslacht verslagen tijdens het NK achteruit parkeren.

Mannelijk Nederland streed tegen de vrouwelijke helft om de felbegeerde titel. De kampioen was vlotter met zijn stuurkracht en accurate handelen en wist daardoor een betere tijd neer te zetten dan de vrouwen die net iets te nauwkeurig te werk gingen. De winnaar was 3 seconden sneller dan de nummer twee.

Om het vooroordeel dat mannen sowieso beter zijn in het inparkeren dan vrouwen live te toetsen, organiseerde Hertz vrijdag als afsluiter van de reeks NK’s de ultieme strijd der seksen. Met het laatste NK kreeg mannelijk Nederland de mogelijkheid om de discussie te voltooien. Thijs Tigchelaar uit Arnhem won de wedstrijd met een tijd van 15,06 seconden. Daarmee heeft hij afgerekend met de strijd tussen de mannen en de vrouwen en heeft hij de titel Nederlands Kampioen Achteruit Inparkeren te pakken.

Dit jaar zijn de vrouwen uitgedaagd door nieuwe tegenstanders. Ondanks dat de man zich als winnaar toonde waren niet alle mannen sneller dan de vrouwen. Vrijdag parkeerde de snelste vrouw binnen 18,06 seconden.
Provincie:
Tag(s):