donderdag, 11. augustus 2011 - 21:52

Offensieve zorgen NAC tegenstrijdig aan defensief probleem Heracles

(Elf Voetbal) Offensieve zorgen voor NAC Breda in aanloop naar de competitieconfrontatie met Heracles Almelo van aanstaande zondag. Ajax-huurling Florian Jozefzoon, Anthony Lurling en Alex Schalk zijn allen geveld door pijntjes, meldt Omroep Brabant. Ook Heracles zelf heeft lappenmandproblemen.

Jozefzoon kampt met een voetblessure, maar kan vermoedelijk wel aantreden tegen de Heraclieden, die tijdens de eerste speelronde een 0-2 voorsprong uit handen gaven tegen RKC Waalwijk (2-2). Lurling heeft last van een kuitkwetsuur, terwijl Schalk, die zondag tijdens het verloren competitieduel met FC Twente (0-1) zijn negentiende verjaardag vierde, door dijbeenklachten wordt verhinderd. NAC-trainer John Karelse heeft echter al op laten tekenen dat Schalk gewoon inzetbaar is tegen de ploeg van trainer Peter Bosz.

Aan de kant van Heracles ontbreekt naast de geblesseerde verdedigers Mark Looms en Birger Maertens ook de geschorste mandekker Antoine van der Linden. Het blessureleed in de devensieve linie heeft Jan Smit doen besluiten op zoek te gaan naar een nieuwe verdediger. "Maar de nieuwe aanwinst moet wel transfervrij zijn, simpelweg omdat we geen geld hebben. We moeten afwachten of er iemand vrijkomt. Huren is ook een optie", aldus de voorzitter.
Categorie:
Tag(s):