maandag, 21. maart 2011 - 23:34

Omvangrijk buurtonderzoek na vernieling auto's

Wijchen

De politie in Wijchen heeft zondag uitgebreid buurtonderzoek gedaan in verband met een groot aantal vernielde auto's zaterdagnacht.

Op 350 adressen is een brief afgegeven met de oproep om contact op te nemen als mensen meer informatie hebben.

De vernielingen werden in de nacht van zaterdag op zondag gepleegd tussen 23.30 uur en 01.00 uur, verspreid door een groot deel van Wijchen. De route waarop de vernielingen plaatsvonden ligt tussen de Dominicusstraat (in Alverna) en de wijk Homberg, 32e, 31e en 11e straat, of vice versa. Tussenliggende straten waarin vernielingen plaatsvonden zijn onder andere de Ringlaan, Acaciastraat, Leemweg, Europaplein, Elstweg, Meidoornstraat, Konijnsweg en Lindestraat. De meeste meldingen gaan over afgebroken ruitenwissers, maar ook is er bijvoorbeeld sprake van vernielde autospiegels.

Politieagenten van team Wijchen zijn zondag lang in touw geweest voor een omvangrijk buurtonderzoek. Het aantal bekende zaken, op basis van meldingen alsmede politieonderzoek, is inmiddels opgelopen van aanvankelijk 18 tot 50. Gedupeerden worden verzocht om zoveel mogelijk via internet aangifte te doen. Alle informatie wordt verzameld en geanalyseerd.
Provincie:
Tag(s):