maandag, 21. maart 2011 - 23:39

Onderhoud asfalt Goes

Goes

Vanaf woensdag 24 maart worden verschillende asfaltonderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in Goes.

's-Heer Elsdorpweg
Van woensdag 24 maart tot en met vrijdag 26 maart wordt in de ’s-Heer Elsdorpweg (tussen de Oranjeweg en de Zomerweg) het asfalt opgebroken (het gaat hier om ongeveer 10 meter), de fundering aangepast en nieuw asfalt aangebracht. Tijdens de werken is de ’s-Heer Elsdorpweg niet toegankelijk. Fietsers kunnen gebruik maken van het pad langs de brandvijver, het autoverkeer wordt omgeleid via de Patijnweg.

Verbartelweg (fietspad tussen het tunneltje en Van der Valk Hotel Goes)
Op woensdag 24 maart wordt ook een gedeelte (circa 10 meter) van de Verbartelweg opnieuw geasfalteerd. Tevens wordt de fundering aangepast. Fietsers kunnen passeren via rijplaten. De werkzaamheden worden vrijdag 26 maart afgerond.

Oranjeweg
Op vrijdag 26 maart wordt (over een lengte van ongeveer 10 meter) de deklaag vernieuwd van de oostelijke rijbaanhelft van de Oranjeweg (tussen de Vogelzangsweg en de ’s-Heer Elsdorpweg). De werkzaamheden worden buiten de spitsuren uitgevoerd. Verkeer wordt door verkeersregelaars omgeleid via de Vogelzangsweg, de Bergweg en de ’s-Heer Elsdorpweg.

Noordhoeklaan
Ook hier wordt op vrijdag 26 maart (over een lengte van circa 10 meter) de deklaag vernieuwd. ’t Gaat om de zuidelijke rijbaanhelft. Het verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars.

Afhankelijk van de weersomstandigheden is het mogelijk dat de onderhoudswerkzaamheden een of meerdere dagen opschuiven. Geprobeerd wordt steeds alle hinder zoveel mogelijk te beperken.

Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met de heer N. Moerman van de afdeling Openbare Ruimte (tel.: (0113) 24 98 33).
Provincie:
Tag(s):