donderdag, 1. september 2011 - 21:25

Onderzoek dode vrouw Rheden, slachtoffer geïdentificeerd

Rheden

De recherche heeft in het onderzoek naar de gewelddadige dood van een vrouw in een appartementencomplex aan de Klaproosstraat in Rheden het slachtoffer geïdentificeerd.

Het gaat om de 20-jarige bewoonster van het complex. Het lichaam van de vrouw is vandaag, donderdag 1 september op last van de Officier van Justitie vrijgegeven.

De vrouw werd afgelopen zondagochtend 28 augustus omstreeks elf uur levenloos in het appartementencomplex aan de Klaproosstraat in Rheden aangetroffen door medewerkers van een zorginstelling, die daarop de politie waarschuwden. Ze bleek door geweld om het leven te zijn gekomen.

In het daarop volgende onderzoek werden door de recherche vier verdachten aangehouden. Drie van hen (twee mannen en een vrouw afkomstig uit Alkmaar) zijn inmiddels op last van de Officier van Justitie in vrijheid gesteld. De verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een bekende van het slachtoffer, zit nog vast op verdenking van moord c.q. doodslag. Hij is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloot de man in bewaring te stellen. Het onderzoek naar het misdrijf wordt intussen voortgezet.
Provincie:
Tag(s):