maandag, 17. januari 2011 - 16:27

Onderzoek Maria-Hoop breidt zich uit naar Helmond en Nijverdal

Maria-Hoop

De politie heeft in het onderzoek naar de moord op een 70-jarige vrouw uit Maria-Hoop een mediabericht verspreid in de regio Nijverdal en Helmond. Dit heeft de politie maandag bekend gemaakt.

Maandag zijn circa 500 flyers verspreid in de omgeving van de Kerkweg in Maria-Hoop in verband met het onderzoek van de 70-jarige vrouw die op 19 november dood werd aantroffen in haar woning. Dit om de omwonenden te attenderen op de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 18 januari. Tijdens de uitzending zal de politie nieuwe vragen aan het publiek stellen en nieuwe informatie over deze zaak brengen.

Daarnaast is speciaal een mediabericht gepubliceerd in de omgeving van Nijverdal. De politie wil daarmee aandacht vragen aan omwonenden in deze omgeving omdat de personenauto van het slachtoffer in de omgeving van Nijverdal gezien is door een getuige. Mogelijk dat meerdere mensen in deze omgeving de rode Peugeot 406 van het slachtoffer gezien hebben.

Tevens heeft de politie een afzonderlijk mediabericht gepubliceerd in de omgeving van Helmond. Rond de periode van het misdrijf is in de omgeving van Maria Hoop een witte Fiat Cinquecento gezien. Deze auto werd korte tijd later aangetroffen in Helmond. De politie hoopt op deze manier meer te weten te komen over deze auto.
Provincie:
Tag(s):