dinsdag, 29. maart 2011 - 14:29

Onderzoek politie na dodelijk verkeersongeval

Kamperland

De politie is dinsdag in het Zeeuwse Kamperland een groot onderzoek gestart na een dodelijk verkeersongeval. Daarbij is één persoon om het leven gekomen en één ander met onbekend letsel naar het ziekenhuis is vervoerd.

Agenten troffen om ongeveer 08.00 uur vanmorgen een personenauto aan op de Banjaardweg in Kamperland. In de auto werden twee personen aangetroffen.

Eén van hen was overleden en één is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het team Forensische Onderzoeken van de Zeeuwse politie is een onderzoek gestart. Er zijn sporen verzameld op de ruim afgezette plaats delict. Ook is er met een speurhond naar sporen gezocht. Alle sporen worden verzameld en pas later geïnterpreteerd door het rechercheteam.

Om zaken uit te kunnen sluiten is een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) gestart door de Zeeuwse politie. Dit is gedaan vanwege de onduidelijkheid over de toedracht van het incident. Er wordt 'groot' ingezet omdat het makkelijker is om 'af te schalen' tijdens een onderzoek dan dat het is om er op een later tijdstip achter te komen dat er sporen missen. Een dergelijk onderzoek kan namelijk maar één keer gedaan worden.
Provincie:
Tag(s):