dinsdag, 21. juni 2011 - 17:17 Update: 08-07-2014 0:58

Onno Jacobs kondigt zijn vertrek aan bij Feyenoord

Rotterdam

(Elf Voetbal)Onno Jacobs stapt op bij Feyenoord. De financieel directeur van de Rotterdamse club maakte dat vanmiddag bekend. Persoonlijke redenen liggen aan het besluit ten grondslag. Jacobs verlaat Feyenoord uiterlijk eind 2011.

"Ik heb zelf de indruk dat ik niet meer optimaal kan functioneren bij de club, omdat ik reeds enige tijd het gevoel heb dat ik de ontwikkeling van de club mogelijk blokkeer", zegt Jacobs op de officiële website van de Rotterdammers. De financieel directeur is van mening dat de club gebaat is bij een vertrek van zijn persoon. "Er zijn mij signalen ter ore gekomen dat investeringen in Feyenoord uitblijven als gevolg van mijn aanwezigheid. We zijn hier al geruime tijd maar met één ding bezig en dat is zorgen dat Feyenoord weer snel financieel gezond wordt. Nu het er op lijkt dat ik de club er meer mee help door weg te gaan, dan door hier fysiek te werken aan de verdere gezondmaking, doe ik dat uiteraard', aldus Jacobs.

De 47-jarige Jacobs wordt door de supportersverenigingen gezien als een van de hoofdpersonen die verantwoordelijk is voor de sportieve malaise bij Feyenoord. Onlangs schaarde de amateurtak van Feyenoord zich achter de onvrede van de supportersverenigingen. Die hadden door middel van een brief het vertrouwen in Jacobs opgezegd.
Categorie:
Tag(s):