maandag, 4. juli 2011 - 13:23

Opening Beelden op de Scheldeboulevard

Terneuzen

In samenwerking met Centrum Management Terneuzen, het kunstenaarscollectief van Joseph Pannecoucke en de Werkgroep Nieuwe Beelden organiseert de gemeente Terneuzen dit jaar de 12e editie van Beelden op de Scheldeboulevard.

Van 9 juli tot en met 4 september is de Terneuzense boulevard weer het fantastische decor voor een groot aantal beelden en kunstwerken van internationale faam genietende kunstenaars. De officiële opening vindt plaats op zaterdagavond 9 juli a.s. om 19.30 uur in het stadhuis in Terneuzen.

Er is dit jaar een compleet nieuwe deelexpositie te zien met moderne kunstwerken van gerenommeerde Nederlandse kunstenaars, samen met de monumentale beelden van een groot aantal Vlaamse kunstenaars uit de grensregio levert dit een brede tentoonstelling van kwaliteitskunst op.
Ook dit jaar is er weer de ‘kappers-tent’ nabij brasserie Westbeer, hier zijn beeldhouwers aan het werk te zien tijdens de creatie van nieuwe kunstwerken.

Op www.beeldenopdescheldeboulevard.nl is meer informatie over de beeldenroute 2011 te vinden. De routefolder is vanaf begin juli verkrijgbaar bij de VVV Zeeland, brasserie Westbeer, de gemeentelijke publieksbalies en Centrum Management Terneuzen.
Provincie:
Tag(s):