woensdag, 24. augustus 2011 - 19:43

Opnieuw extra onderzoek aan de Polderweg

Schiedam

De politie Rotterdam-Rijnmond heeft, twee weken na het onderzoek op en nabij de plaats delict op de Polderweg, een ruimer gebied minutieus afzocht. Hierbij zijn geen nieuwe aanwijzingen aangetroffen die informatie kunnen verschaffen over het slachtoffer of over het misdrijf waarbij de man om het leven gekomen is.

Een team van 20 rechercheurs onderzoekt de dood van een nog onbekende man die zondagochtend 24 juli op de Polderweg werd aangetroffen. Hij bleek in de nacht van 23 op 24 juli na een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Na vier weken onafgebroken recherchewerk, is de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend. Zowel nationaal als internationaal staat de man niet als vermist gesignaleerd. Ook meerdere oproepen in de media, flyeracties en recherchewerk heeft nog niet tot de identiteit van het slachtoffer geleid.

Op 10 augustus werd het eerste gedeelte van de Polderweg en omgeving doorzocht. Bij dit onderzoek werd een plastic tasje gevonden met daarin een broek en een paar schoenen. Ook een onderbroek werd aangetroffen. Het NFI onderzoekt of deze kleding van het slachtoffer zijn.
Provincie:
Tag(s):