dinsdag, 20. september 2011 - 14:24

Opnieuw verdachte aangehouden naar aanleiding van schietpartij

Rotterdam

Het rechercheteam dat de dodelijke schietpartij aan de Kenitrastraat onderzoekt, heeft maandagmiddag een 24-jarige Rotterdammer gearresteerd.

Schietincident
Woensdag 8 juni rond acht uur ‘s avonds reed een 45-jarige Engelsman in een gehuurde Opel Corsa richting de Kenitrastraat. Zijn vriend reed in een bordeaux rode Volvo (type V70) kort achter hem dezelfde straat in. Vervolgens kwam een zwarte Volkswagen Golf de Kenitrastraat in gereden. Eén van de inzittenden stapte uit en schoot op de En-gelsman, die hierbij zeer zwaar gewond raakte. Het slachtoffer is direct overgebracht naar het ziekenhuis. Hij overleed daar dinsdag 14 juni aan zijn verwondingen.

Onderzoek
Maandagmiddag hield het arrestatieteam van de Politie Rotterdam-Rijnmond een 24-jarige Rotterdammer aan wegens betrokkenheid bij de schietpartij. Donderdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Eerder al hield de politie twee mannen aan in de leeftijd van 36 jaar. Beide mannen zit-ten nog vast. Meerdere aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):