dinsdag, 21. juni 2011 - 13:30

Opnieuw verdachte opgepakt voor dood Elsa Tisseur

Uden

Het rechercheteam dat de dood onderzoekt van Elsa Tisseur uit Veghel, heeft dinsdagmorgen opnieuw haar ex-vriend aangehouden.

De 44-jarige man uit Veghel werd in zijn woning opgepakt. De man wordt er van verdacht mogelijk betrokkenheid te hebben bij de dood van de Veghelse vrouw. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Het levenloze lichaam van Tisseur werd op 13 december 2010 door een voorbijganger gevonden in een bosperceel in Wijbosch, nadat zij op 10 september door de verdachte als vermist was opgegeven. Zij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Diezelfde dag nog werd hij aangehouden voor eventuele betrokkenheid bij haar dood. Een week later werd hij door de officier van justitie in vrijheid gesteld omdat er geen reden was hem langer vast te houden. Hij bleef verdachte in het onderzoek. Nieuwe feiten hebben ertoe geleid dat hij opnieuw kon worden aangehouden.

Vorige week werd een 51-jarige man uit Uden aangehouden als verdachte in deze zaak. Hij zit nog steeds vast. Deze man blijft, in afwachting van de ontwikkelingen in het lopende onderzoek, ook nog verdachte.
Provincie:
Tag(s):