maandag, 2. mei 2011 - 13:11 Update: 08-07-2014 0:59

Opruiming bij Willem II: maar zes spelers mogen blijven

Tilburg

(Elfvoetbal) Dat Willem II na 24 seizoenen afscheid neemt van de Eredivisie heeft grote gevolgen voor spelers van de Tilburgse degradant. Op een selectie van zo'n 24 spelers hebben er nog slechts zes een toekomst in het Koning Willem II stadion.

"Van de huidige groep zullen maar zes of misschien zeven spelers blijven. Er wordt een heel nieuwe selectie neergezet", zo sprak interim-trainer John Feskens, die zelf weer terugkeert in de rol van assistent-trainer onder de nieuwe hoofdcoach Jurgen Streppel.

Een speler die zeker niet meer terugkeert in Tilburg lijkt Evgeniy Levchenko te zijn. Direct na de degradatie spuwde hij zijn gal over het Tilburgse rampseizoen.

"Ik heb nog nooit zo'n triest seizoen gespeeld. Het is heel frustrerend geweest om dit jaar voor Willem II te voetballen. Ik ben het ook vaak niet eens geweest met de leiding van ons team. Ik denk dat we met de juiste aanpassingen directe degradatie hadden kunnen voorkomen, maar er zijn door de trainers grote fouten gemaakt", aldus de 33-jarige Oekraïner tegenover De Telegraaf.
Categorie:
Tag(s):