dinsdag, 24. mei 2011 - 13:34 Update: 08-07-2014 0:58

Optie niet gelicht; Reis nu opeens transfervrij bij PSV

(Elf Voetbal) PSV heeft een 'Rik van den Boogje' gedaan. Waar de algemeen directeur van Ajax per ongeluk Siem de Jong een zogenaamd verbeterde aanbieding deed, terwijl dat minder voorstelde dan de aanvaller al verdiende, zijn de Eindhovenaren vergeten een zeer belangrijke optie te lichten.

Daardoor is Jonathan Reis nu officieel transfervrij. Technisch manager Marcel Brands bevestigt dit tegenover Voetbal International.

PSV had de optie in het contract van de aanvaller voor 1 mei moeten lichten en heeft dat verzuimd. De 21-jarige spits zou daardoor nu zo kunnen overstappen naar een andere club.

Vorige week liet PSV nog weten het contract met de Braziliaan te willen verlengen. Dat betreft echter een andere aanbieding dan de optie in de aflopende verbintenis.

Tegenover VI liet Brands weten dat hij er vanuit gaat dat Reis gewoon bijtekent bij PSV, omdat de club veel voor hem heeft gedaan. Reis raakte in december 2010 zwaar geblesseerd aan zijn knie en en herstelt daar nog steeds van.

De zaakwaarnemer van Reis, dezelfde als van Gomes, liet weten nog niets van PSV gehoord te hebben over de contractverlenging.
Categorie:
Tag(s):