vrijdag, 11. februari 2011 - 21:41

Ouder echtpaar gewond na aanrijding

Rosmalen

Vrijdagmiddag raakte een ouder echtpaar gewond bij een kop-staart aanrijding op de Hintham in Rosmalen. Het ongeval gebeurde kort voor halftwee ter hoogte van de Pastoor van Thiellaan.

Doordat er een voetganger over wilde steken stopte de auto netjes voor het zebrapad om deze over te laten steken. Een achterop komende automobilist zag dit over het hoofd en botste vol op zijn voorgangers.

De voetganger kon tijdig wegspringen en kwam met de schrik vrij. Het ouder echtpaar uit de voorste auto raakte wel gewond. De mannelijke bestuurder is ter plaatse behandeld aan zijn lichte verwondingen. Zijn vrouw is door de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist van de andere auto raakte niet gewond.

Beide voertuigen kwamen enkele meters verderop tot stilstand. De hele straat lag bezaait met glasscherven. De politie zorgde ervoor dat het verkeer over het fietspad werd omgeleid zodat de brandweer zich kon concentreren op het bevrijden van de vrouw.

Een bergingsbedrijf heeft later één van de auto’s weg getakeld waarna de rijbaan weer vrijgegeven werd.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):