donderdag, 30. juni 2011 - 10:33 Update: 08-07-2014 0:57

'Overgang van John van den Brom naar Vitesse eindelijk rond'

(Elf Voetbal) Vitesse heeft alsnog overeenstemming bereikt met ADO Den Haag over de hoogte van de afkoopsom voor trainer John van den Brom.

Niets staat een overgang van Van den Brom nu nog in de weg. Voor hoeveel contractjaren de succestrainer in Arnhem heeft getekend is nog niet openbaar gemaakt. Van den Brom wordt bij Vitesse de opvolger van de ontslagen Spanjaard Albert Ferrer.

Volgens het Algemeen Dagblad hebben beide clubs gisteravond laat overeenstemming bereikt.Naar verluidt betaalt Vitesse aan de Haagse club een bedrag van rond de 500.000 euro voor de trainer uit Amersfoort. Eerder leek de overgang nog af te ketsen op de afkoopsom. Vitesse-directeur Paul van der Kraan zei tegenover Omroep Gelderland dat "het einde was bereikt".

Maar gisteravond bevestigde ADO-eigenaar Mark van der Kallen dat er woensdagavond laat nog werd onderhandeld met de Arnhemmers. "De verschillen zijn klein heb ik al vaker gezegd. Maar het moet wel ergens over gaan en dan kan John wat ons betreft vertrekken. Wij hebben ons steeds heel redelijk opgesteld en al veel bewogen", aldus Van der Kallen. De onderhandelingen hebben uiteindelijk resulteert in een overeenstemming. Van den Brom wordt bij de Haagse club opgevolgd door zijn voormalige assistent Maurice Steijn.
Categorie:
Tag(s):