vrijdag, 8. juli 2011 - 13:51

Overval Aldi, vier verdachten vast

De Bilt

Overvallers pleegden op donderdagmorgen 7 juli een overval bij de Aldi aan de Professor Doctor J. Tinbergenweg in De Bilt. Kort na de overval houdt de politie vijf personen aan.

Donderdagochtend omstreeks acht uur kree de politie een melding binnen van een overval op de Aldi aan de Professor Doctor J. Tinbergenweg. Een aantal overvallers bedreigde het personeel met een vuurwapen. Het lukte hen echter niet om geld mee te nemen.

De verdachten vluchten naar buiten en gaan ervandoor.
Getuigen bellen met 1-1-2. Met die informatie van de getuigen kan de politie in de omgeving een 20-jarige man uit Bilthoven aanhouden. Agenten houden ook een andere verdachte aan. Dat is een 43-jarige man uit Bilthoven.

De getuigen zagen ook een auto wegrijden. Met deze informatie zoekt de politie verder naar de andere verdachten. Die vinden ze op de Bevinlaan in Utrecht. De agenten houden daar vier mannen aan. Die verdachten variëren in leeftijd van 18 tot 21 jaar uit Utrecht. Alle verdachten moeten voor verhoor mee naar het politiebureau.

Uit het verhoor blijkt dat de 43-jarige man toch niets met de zaak te maken heeft. De politie laat hem vrij en zet het onderzoek voort.
Provincie:
Tag(s):