vrijdag, 30. december 2011 - 11:31

Overval op zonnestudio in Zwanenburg

Zwanenburg

Een zonnestudio aan de IJweg in Zwanenburg is donderdagavond overvallen door twee mannen. Met diverse goederen verlieten zij het pand.

Rond 22.10 uur kwam er een melding binnen dat er een overval had plaatsgevonden in de zonnestudio. Een 17-jarige medewerkster was als enige in het pand aanwezig, toen er twee personen binnen kwamen. Het tweetal heeft vervolgens enkele goederen meegenomen. De medewerkster bleef ongedeerd.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de overval en heeft die avond gezocht naar de mogelijke daders. Zij zijn vooralsnog niet aangetroffen. Van de twee verdachten die gezien zijn is bekend dat zij een klein postuur hebben en rond de 1.65/1.70 meter lang zijn. Zij droegen donkere kleding. Mensen die hen mogelijk in de buurt gezien hebben rond het tijdstip van de overval of die andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam van Politie Kennemerland via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, door te bellen met 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):