vrijdag, 12. augustus 2011 - 16:18

Patiënt (40) in Tilburgs ziekenhuis aangevallen door drie vrouwen

Tilburg

Een 40-jarige patiënt is donderdagmiddag in het ziekenhuis aan de Dr. Deelenlaan rond 16.30 uur op zijn kamer aangevallen door drie vrouwen. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Wraak
Het trio kwam kennelijk wraak nemen omdat de 40-jarige Tilburger tijdens roze maandag de dochter van een van hen in de feesttent op de kermis mishandeld zou hebben.

Knuppel en speelgoedpistool
Er werd door de vrouwen geslagen met een knuppel en gedreigd met een naar later bleek speelgoedpistool. Het drietal werd door verplegend personeel en beveiligers overmeesterd en overgedragen aan de politie. De verdachten zijn 41, 57 en 60 jaar oud. Ze zijn in verzekering gesteld.

Het slachtoffer, een 40-jarige Tilburger, verklaarde dat hij in het ziekenhuis verblijft omdat hij gewond is geraakt bij een recent verkeersongeval in Tilburg. Roze maandag had hij in de Spiegeltent enkele vechtende vrouwen uit elkaar gehaald.

Donderdagmiddag kwamen rond 16.30 uur op zijn kamer drie vrouwen zijn kamer binnen. Hij herkende twee van hen van het incident van roze maandag. Zij beschuldigden hem van het ernstig verwonden aan een oor van een van hun dochters.

Een van de vrouwen sloeg hem met een knuppel op zijn buik en hoofd. De ander duwde een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op zijn buik. De aangever strompelde uit bed en probeerde met de infuuspaal de klappen af te weren.

Vervolgens kwamen zusters en artsen binnen die de vrouwen tot de orde hebben geroepen. Zij werden op een kamer apart gezet en later overgedragen aan de politie. Bij de fouillering werd een zwart speelgoedpistool, een wapenstok, een zakmes en een busje pepperspray aangetroffen.

Van de aanleiding tot dit incident was nog geen aangifte gedaan. Wel is er tijdens de kermisdienst een melding over de bedoelde vechtpartij binnen gekomen. De politie stelt een nader onderzoek naar deze mishandeling in.
Provincie:
Tag(s):