zondag, 28. augustus 2011 - 10:38

Paviljoen tennisvereniging Den Bosch verwoest door brand

Den Bosch

Een felle uitslaande brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag het paviljoen van tennisvereniging BTC De Pettelaar in den Bosch volledig verwoest. De politie gaat er vanuit dat de brand is aangestoken.

Kort voor 03:30 uur werd de brand opgemerkt maar bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al meters hoog uit het pand. De tennisvereniging is gehuisvest in het Zuiderpark aan de Hekellaan in 's-Hertogenbosch.

Paviljoen niet te redden
Toen duidelijk was dat het paviljoen niet meer te redden was heeft de brandweer het pand gecontroleerd uit laten branden. De politie had de omgeving van de brand afgezet om nieuwsgierige op afstand te houden.

Bij daglicht is pas goed te zien hoe de vlammen het paviljoen volledig hebben verwoest. Veel leden van de Bossche tennisvereniging zijn gedupeerd, de schade is groot.

Ongeveer een uur later, omstreeks 04.35 uur, kreeg de politie een melding van een autobrand aan de Graafseweg. Hierbij brandde een auto volledig uit en werd een andere auto zwaar beschadigd. Ook hier bestaat de mogelijkheid dat er sprake is van brandstichting. Of beide zaken verband met elkaar houden, wordt onderzocht.

Kijk voor alle foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):