vrijdag, 16. september 2011 - 10:10 Update: 08-07-2014 0:29

Peugeot 508 RXH Limited Edition

Peugeot presenteert op de IAA 2011 in Frankfurt een 508 RXH in een speciale Limited Edition. In een serie van slechts 300 exemplaren is de exclusiviteit van dit model gegarandeerd. Liefhebbers in 12 Europese landen kunnen een exemplaar reserveren via de dealerorganisatie of rechtstreeks via het internet.

Klanten voor deze auto kunnen op die manier al vóór de officiële introductie (voorjaar 2012) genieten van de bijzondere kenmerken van deze 508 RXH, een full hybrid diesel, een auto die respect voor het milieu als geen ander weet te combineren met optimaal rijplezier: 200 pk dankzij de 163 pk 2.0HDi en de 37pk elektromotor, vierwielaandrijving, ZEV-modus en een zeer laag gebruik van minder dan 109 g CO2/km bij gecombineerd gebruik. Bovendien valt deze auto bij zakelijk gebruik in het 20% bijtellingstarief.

De 508 RXH Limited Edition wordt uitsluitend geleverd in het donkerbruine ‘Brun Calern’ met een lichtgrijze combinatie van leer en alcantara.

Qua uitrusting is de standaard RXH gebaseerd op de 508 SW Allure en dus voorzien van navigatie, parkeerhulp achter, lichtmetalen velgen, chromen rand rondom de zijramen, etc. De RXH heeft daarbij, naast de specifieke carrosseriedelen en LED dagrijverlichting nog 18inch velgen type ‘Cian’, kleuren headup display, intelligente parkeerhulp en een organizer in de kofferruimte.

De RXH Limited Edition is echt full options. Naast het bovenstaande heeft deze serie nog: vernismetaallak, leder/alcantara bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen, bestuurdersstoel met geheugen en massagefunctie, buitenspiegels met memory functie, xenon koplampen met dynamische lichtbundelsturing, Pack Hifi, Quadrizone climate control, elektrisch bedienbare achterklep en alarm. Aan de bovenzijde vallen de zwart gespoten remklauwen achter de 18inch velgen ‘Attila’ op.

Deze Limited Editions worden voorzien van een oplagenummer. Bovendien wordt deze versie eerder geleverd dan de reguliere 508 RXH.

De 508 RXH Limited Edition zal in Nederland te koop zijn voor een prijs van € 57.500. Voor de 508 RXH geldt een vanafprijs van € 51.600.
Categorie:
Tag(s):