zaterdag, 17. september 2011 - 11:17 Update: 08-07-2014 0:56

Pieters: 'Wel een beetje trots dat PSV bod van 7,5 miljoen euro afwees'

(Elf Voetbal) Erik Pieters leek op de slotdag van de zomerse transfermarkt nog de overstap naar Newcastle United te maken, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een afwijzing van PSV. "Ik ben er wel een beetje trots op dat PSV een bod van 7,5 miljoen euro afwees", zegt Pieters.

"En dat Fred Rutten zei een transfer niet te accepteren en Dries Mertens ervoor zou gaan liggen", vervolgt de linksback in De Telegraaf. "Uiteindelijk zei PSV dat ze geen goede vervanger konden vinden. Over die handelingswijze heb ik later een gesprek gevoerd met technisch directeur Marcel Brands en ik kan met zijn uitleg leven. Of ik volgende keer met mijn vuist op tafel sla? Dat ligt eraan hoe PSV zich opstelt. Dat was nu eerlijk, dus oké."

"Ik ben pas 23, maar voel me ook rijp om de stap naar de Premier League te maken. Anders had ik afgelopen zomer niet aan PSV gevraagd of ik met Newcastle United mocht praten. Ik ben niet iemand die z'n kont tegen de krib gooit. Als de beslissing eenmaal is genomen, moet je door en hebben de club, medespelers en jijzelf er niets aan om te gaan malen en mokken", besluit de Oranje-international.
Categorie:
Tag(s):