vrijdag, 29. juli 2011 - 21:08

Plopsa Indoor Coevorden breekt alle records

Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden heeft een schitterende julimaand achter de rug. Het indoorpark ontving een recordaantal bezoekers! Maar liefst 38.000 Plopsa-fans brachten een dagje door in Plopsa Indoor Coevorden.

Ook Plopsaland De Panne kan terugblikken op een uiterst succesvolle julimaand. Het meest bezochte park van België ontving een recordaantal bezoekers! Maar liefst 240.000 bezoekers beleefden een dagje Plopsa-plezier. Dit vertegenwoordigt een stijging van 5% t.o.v. juli 2010 (vorig record). Het slechte zomerweer weerhield de pretparkbezoeker duidelijk niet naar Plopsaland De Panne af te zakken.

De gloednieuwe indoorzone met meer dan 10 attracties, Mayaland, trok heel wat nieuwsgierigen naar Plopsaland De Panne en vormde dan ook een perfecte verpozing op regenachtige momenten. De vele innovaties (Anubis The Ride, Bos van Plop, Mayaland en talrijke evenementen) liggen mee aan de basis van een continue groei van Plopsaland De Panne.

Ook Plopsa Indoor Hasselt scoorde bijzonder hoge toppen in juli en brak daarmee eveneens alle records! Het indoorpark verwelkomde de eerste helft van de zomervakantie maar liefst dubbel zoveel bezoekers als in 2010. Maar liefst 45.000 ontvluchtten het slechte weer en trokken naar Plopsa Indoor Hasselt.

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2010 werd het eerste Nederlandse park, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Eind 2010 werd het bestaande Duitse park, Holiday park, overgenomen.

Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Naast de parken beheert Plopsa ook 2 externe Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt.
Provincie:
Tag(s):