vrijdag, 15. april 2011 - 16:52

Plutolaanboys scoren punten tijdens Buurtbattle

Roermond

Vrijdag vond in de Roermondse wijk Donderberg de eerste buurtbijdrage plaats in het kader van de VVV-Venlo Buurtbattle. Het team ‘Plutolaanboys 7’ scoorde hiermee de eerste punten door het helpen van ouderen bij het inpakken en inladen van hun boodschappen bij de Plus supermarkt op de Donderberg.

De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond ging op 2 maart jongstleden van start. Van maart tot en met mei 2011 zetten de deelnemende teams en leiders zich actief in binnen de wijk Donderberg. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor ontmoeting, verbinding en trots op de wijk. Het draait echter niet alleen om voetbal; teams kunnen namelijk ook punten scoren door Fair Play en het doen van buurtbijdragen.
Fair Play bestaat uit sportief gedrag in en rondom de wedstrijden, het nakomen van afspraken maar ook het gedrag in de wijk of op school. Iedere wedstrijdronde wordt er een Fair Player of the Day uitgeroepen. Een buurtbijdrage is een activiteit/klusje in de wijk. Dit kan bestaan uit het helpen van de buurvrouw met haar boodschappen of het opruimen van zwerfafval.
Provincie:
Tag(s):