vrijdag, 14. oktober 2011 - 15:04

'Polenhotel' Aalsmeer voor 640 gasten in 2014 open

Aalsmeer

In Aalsmeer opent in 2014 een nieuw hotel speciaal voor werknemers die werkzaam zijn in de Greenport Aalsmeer. Dit heeft de gemeente vrijdag laten weten.

Het nieuwe hotel zal opengaan in 2014 en zal een capaciteit hebben van ongeveer 640 bedden. De gasten zullen circa 10 euro per nacht betalen. Het hotel komt aan de Legmeerdijk, nabij de nieuw omgelegde provinciale weg N201 die eind 2012 open gaat.

Grootste in Nederland
Dit hotel, dat de grootste in zijn soort zal zijn in Nederland, ligt 10 auto-minuten van belangrijke bedrijventerreinen in de regio, van Schiphol mainport en van de A4 Amsterdam — Den Haag. Het hotel zal ook horeca, sportfaciliteiten en ontspanning omvatten voor de eigen gebruikers.

Quinten de Gooijer, directeur van Tempohousing Ltd en Gregor Heemskerk, directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V. hebben onlangs de overeenkomst getekend voor de aankoop van 6000 m2 grond aan de Legmeerdijk in Aalsmeer waar het hotel wordt gebouwd.

Ook zal Tempohousing nabij de Japanlaan in Aalsmeer in 2012 een tijdelijk labourhotel met circa 300 bedden openen. Dit gebouw zal bestaan uit tijdelijke units en verdwijnt weer na 5 jaar, na het openen van het definitieve hotelgebouw.
Provincie:
Tag(s):