dinsdag, 11. oktober 2011 - 19:15

Politie bekijkt camerabeelden rond woning verdachte dood Jennefer

Rotterdam

De 26-jarige man die werd aangehouden in het onderzoek naar de vermissing en de dood van de 10-jarige Jennefer, wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dit heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt.

De verdachte is zondagnacht aangehouden op verdenking van onttrekking aan het gezag. Nadat het kind levenloos in zijn woning werd gevonden, richtte het onderzoek zich ook op zijn betrokkenheid bij het overlijden van het meisje.

Het onderzoek van de rechercheurs van de politie Rotterdam-Rijnmond is nog steeds in volle gang. Ondermeer worden de verdachte en familieleden van het meisje gehoord.

De Forensische Opsporing is direct na de aanhouding van de verdachte een uitgebreid onderzoek gestart in de woning van de verdachte. Ook dinsdag is er in de woning nog onderzoek verricht. Persoonlijke eigendommen van de verdachte waaronder een mobiele telefoon en kleding zijn in beslag genomen.

Camerabeelden woning verdachte
Ook worden nog steeds camerabeelden uit de omgeving van de woning van de verdachte aan de Boergoensestraat bekeken. Overigens heeft de camera het dichtst in de buurt van de woning van verdachte, deze woning niet permanent in beeld.

Sectie
Het lichaam van het slachtoffertje is dinsdag overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut, waar woensdagmiddag sectie plaatsvindt. Mogelijk kan over de resultaten van de sectie woensdag, na de voorgeleiding, meer gezegd worden.

Familierechercheurs onderhouden contact met de familie en houden hen op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderzoek.
Provincie:
Tag(s):