donderdag, 7. april 2011 - 13:55

Politie dregt naar goederen in Groote Heekt Appingedam

Appingedam

De politie heeft afgelopen dinsdag in het water van de maar Groote Heekt aan de Jukwerderweg te Appingedam een aantal goederen aangetroffen waarvan de herkomst nog onduidelijk is.

De goederen werden gevonden toen het waterschap bezig was met bodemwerkzaamheden in de Groote Heekt. De medewerker van het waterschap zag tijdens zijn werkzaamheden, onder de spoorbrug aan de Jukwerderweg, iets boven komen drijven. Het bleek te gaan om een kussensloop met daarin een aantal goederen als een sieradenkistje en een afstandbediening. Door het KLPD werd later op de dag nogmaals gedregd op de plek onder de spoorbrug en daarbij werd het, vermoedelijk, bijbehorende dekbed overtrek aangetroffen.

Onderzoek naar herkomst

De politie denkt dat de goederen afkomstig zijn van diefstal en doet onderzoek naar de herkomst van de goederen. Mensen die onlangs gedupeerd zijn geraakt door bijvoorbeeld een inbraak en een kussensloop missen, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Delfzijl. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):