vrijdag, 4. februari 2011 - 21:17

Politie Drenthe op zoek naar gewelddadige straatrovers

Assen

Op de Stationsstraat en de Doevenkamp in Assen zijn zondag 23 januari 2011 twee straatroven gepleegd. Dit gebeurde tussen 17.45 en 18.00 uur. De politie vermoedt dat de beide berovingen zijn gepleegd door dezelfde daders.

Rond de tijd van de berovingen zijn in een supermarkt beelden vastgelegd van twee personen die de politie in verband brengt met deze beide berovingen. De politie is op zoek naar deze twee verdachten. Voor de beelden klik op Politie Drenthe onder de foto.

Op de bewuste avond werd een 35-jarige man uit Assen op de Stationsstraat in het gezicht geslagen en in de bosjes geduwd. De man verklaarde tegenover de politie dat hij door twee mannen was geslagen en dat zij geld wilden. Het slachtoffer had geen geld op zak en werd vervolgens in de bosjes geduwd.

Een 57-jarige vrouw uit Assen werd even later op de Doevenkamp geslagen en geschopt door twee onbekende mannen. De mannen eisten geld en pakten de portemonnee van de vrouw af. De vrouw raakte bij deze gewelddadige straatroof gewond en werd ter controle per ambulance naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen gebracht.

Hebt u informatie neem dan contact op met de politie in Assen
Provincie:
Tag(s):