woensdag, 12. januari 2011 - 18:54

Politie heeft vragen in onderzoek naar dood Hoogezandse

Hoogezand

De politie heeft een filmpje op YouTube geplaatst met daarin een aantal vragen. De vragen hebben betrekking op het onderzoek naar de dood van de 42-jarige Miranda Veldwiesch uit Hoogezand.

Op dinsdag 7 december werd zij rond middaguur levenloos in de kelderbox van het appartementencomplex aan het Rembrandtplein gevonden.

Haar 46-jarige ex-partner werd diezelfde dag kort erna aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. De raadkamer van de rechtbank heeft zijn voorlopige hechtenis met negentig dagen verlengd. De politie werkt nog steeds aan het onderzoek en vraagt mensen om hulp.

YouTube
Het filmpje is te bekijken op het YouTube-kanaal van de regiopolitie Groningen. In het filmpje is politiechef van bureau Hoogezand Henk Meijer aan het woord. Hij doet een beroep op mensen die:

* Dinsdag 7 december tussen 05.00 uur en 09.00 uur een man in een blauw fleecejack hebben gezien in de omgeving van het Rembrandtplein en de Van Noortstraat;

* Meer kunnen zeggen over een fiets die bij het appartementencomplex stond en wanneer en door wie die bij het complex is neergezet;

* Miranda Veldwiesch mogelijk de bewuste dinsdagochtend bij het complex hebben gezien toen zij haar hondje uitliet.

Heeft u iets gezien of gehoord wat verband houdt met het overlijden van de 42-jarige Miranda Veldwiesch? Heeft u op andere wijze informatie die ons kan helpen bij ons onderzoek? Neemt u dan vooral contact op met Regiopolitie Groningen. Dat kan op verschillende manieren:

*

via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)
*

via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)
*

via e-mail tgotips@groningen.politie.nl
*

via een Direct Message in Twitter @voorlichter (www.twitter.com/voorlichter)
Provincie:
Tag(s):