zaterdag, 8. oktober 2011 - 17:20

Politie houdt 6 mensen aan bij inval café

Delf

De politie hield bij een inval bij een overlastgevend café aan de Nieuwe Langendijk vrijdagavond 7 oktober omstreeks 17.00 uur zes personen aan

Naar aanleiding van tips over de aanwezigheid van verdovende middelen deed de politie onderzoek naar het café. Op het moment dat de politie het café binnen ging waren er tien personen aanwezig. Iedereen is gefouilleerd en zes Delftenaren zijn aangehouden voor nader onderzoek.

Een 64-jarige man bleek gesignaleerd te staan in het kader van een ander politie onderzoek en is meegenomen naar het bureau. Een 38-jarige man is meegenomen naar het bureau omdat zijn auto voor het café stond en deze voor onderzoek in beslaggenomen werd. Een 64-jarige kon geen identiteitsbewijs laten zien, dat gold ook voor een 35-jarige man. Een 43-jarige man was in het bezit van enkele pillen die getest worden op drugs. Een 47-jarige man was in het bezit van soft drugs en had geen identiteitsbewijs bij zich.

Het café veroorzaakt al geruime tijd voor overlast. Bij de politie komen met regelmaat meldingen binnen met betrekking tot mishandelingen, intimidatie en andere overlast. Het café is op last van de gemeente tot nader overleg gesloten.
Provincie:
Tag(s):