vrijdag, 10. juni 2011 - 12:19

Politie houdt brandstichters aan in Tegelen en Roermond

De politie Limburg-Noord heeft in Tegelen en in Roermond drie personen aangehouden die ervan worden verdacht opzettelijk brand te hebben gesticht. Bij de branden raakten niemand gewond.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een 48-jarige vrouw uit Tegelen aangehouden op verdenking van brandstichting bij een woning aan de Eendenstraat in Venlo. Omstreeks 2:15 uur bleek dat de voordeur van de woning in brand stond. De bewoonster was tijdens de brand nog in de woning aanwezig, maar raakte niet gewond. Nadat duidelijk was dat het om brandstichting ging, hield de politie na onderzoek de 48-jarige vrouw in Tegelen aan. De politie onderzoekt de zaak.

In Roermond zijn woensdagavond twee jongens van 13 en 15 jaar oud uit plaats aangehouden op verdenking van brandstichting. Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een brand aan een in aanbouw zijnde woning op de Schout Offermanstraat. Getuigen zagen dat de verdachten wegrenden. Korte tijd later werden de twee jongens in hun woning aangehouden.
Provincie:
Tag(s):