zondag, 4. december 2011 - 14:40

Politie houdt elfde inbreker aan in twee weken tijd

Haarlemmermeer

Met de aanhouding van een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft de politie Haarlemmermeer in de afgelopen twee weken maar liefst 11 verdachten van woninginbraak aangehouden.

Bij de politie kwam rond 19.00 uur de melding binnen van een oplettende buurtbewoner, dat hij een harde knal had gehoord bij zijn buren. Agenten stelden direct een onderzoek in en troffen de verdachte aan terwijl hij wegfietste vanaf de richting van de woning. De man, een bekende van de politie, had diverse goederen bij zich om mee te kunnen inbreken, daarnaast had hij geen goede verklaring wat hij daar deed. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De politie Haarlemmermeer zet stevig in op het terugdringen van het aantal woninginbraken en het aanhouden van verdachten. Districtschef Michiel Marchand:”Geweldig dat deze resultaten worden gehaald. Dit betekent dat onze inzet en de manier van werken beloond wordt. Elke woninginbraak is er in mijn ogen een teveel en er is mij veel aan gelegen diegenen die daarvoor verantwoordelijk zijn aan te houden.”
Provincie:
Tag(s):