zaterdag, 29. januari 2011 - 17:30

Politie houdt zoon (27) aan wegens dood vader in Eindhoven

De politie heeft vrijdagavond kort na 23.00 uur in zijn woning in Woensel-Noord een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden

Hij wordt gezien als betrokkene bij een incident met dodelijke afloop in een woning met een dierenartsenpraktijk aan de Fransebaan. Het gaat om een zoon van de 63-jarige bewoner, die is overleden als gevolg van een misdrijf.

Omstreeks 22.00 uur alarmeerde de 52-jarige vrouw van het slachtoffer de politie. Zij deed dit omdat ze bij het betreden van de woning sporen in de woonruimte aantrof die haar zorgen baarde. Ook was haar man niet aanwezig.

De politie startte na aankomst direct met een onderzoek. Aan de hand van informatie kon de politie een klein uur later de eerder genoemde verdachte aanhouden. Omstreeks 0.45 uur trof de politie bij een doorzoeking het in de woning verborgen lichaam aan. De politie is nog bezig met het onderzoek. Een sporen- en buurtonderzoek in en rondom de woning aan de Fransebaan maakt daar deel van uit. Dat zal ook op zondag plaatsvinden. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie roept mensen op zich te melden wanneer zij vrijdagavond verdachte, dan wel opvallende zaken hebben gezien of gehoord. Daarvoor kunnen zij contact opnemen met de politie, tel: 0900 - 8844. Anoniem kan ook: 0800 - 7000.
Provincie:
Tag(s):