woensdag, 22. juni 2011 - 19:37

Politie lost schoten bij achtervolging in Rotterdam

Rotterdam

In een woning aan de Wielewaalstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een vuurwapen aangetroffen. De politie trof het wapen aan tijdens een zoeking in de woning.

Tijdens deze zoeking zagen agenten een groene auto aan komen rijden met drie inzittenden waaronder één of meerdere verdachten. Toen de agenten de mannen wilden aanhouden gingen zij er met grote snelheid vandoor, de Dorpsweg op in de richting van de A15. Enkele waarschuwingsschoten konden de bestuurder niet bewegen te stoppen. Op een volgende kruising sprongen twee mannen uit de auto. Zij konden vrijwel direct worden ingerekend. De derde ging er alleen met de auto vandoor,.

Een nietsvermoedende automobilist die op de kruising stond te wachten reed onverwacht de kruising op en kwam daar in aanraking met een auto die reed op de Dorpsweg. De politie stelt een onderzoek naar een eventueel verband met de vluchtende verdachten en de actie van de politie.

Verderop de Dorpsweg zette de laatst overgebleven verdachte zijn auto in de berm en ging er lopend vandoor. Hij meldde zich later bij een politiebureau.


Meer foto's op Blik op 112
Provincie:
Tag(s):