donderdag, 14. juli 2011 - 18:33

Politie onderzoekt aanranding tiener

Ermelo

De politie is een onderzoek gestart naar de aanranding van een 17-jarig meisje op de Leuvenumseweg in Ermelo.

Het incident vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag 13 juli omstreeks 01.40 uur. De politie heeft een goed signalement van de verdachte en vraagt mensen die de man kennen of getuige van het incident zijn geweest, zich te melden.

De tiener was kort na 01.00 uur vanuit het centrum lopend onderweg naar huis. Bij de rotonde van de Harderwijkerweg met de Putterweg werd zij aangesproken door een man op een fiets. Deze man sprak Engels en Pools en hij bleef naast haar lopen.

Het meisje voelde zich enigszins onbehaaglijk en stak bij de Leuvenumseweg de rijbaan over in de hoop dat de man weg zou gaan. Bij een woning aan deze weg werd zij plotseling door de man vastgepakt en onzedelijk betast. Ze wist zich te bevrijden en is snel naar huis gegaan, waarna de politie werd gealarmeerd. De man was weggefietst in de richting van de Smidsweg. Agenten hebben nog een onderzoek ingesteld terwijl van het slachtoffer een eerste verklaring werd opgenomen. Een buurtonderzoek op woensdag zorgde voor geringe informatie.
Provincie:
Tag(s):