zondag, 2. januari 2011 - 11:05

Politie onderzoekt dood man in Tilburg

Tilburg

De politie onderzoekt de dood van een man die zaterdagochtend, ernstig gewond aangetroffen is, in de Don Sartostraat. 'Het slachtoffer die op dat moment in kritieke toestand verkeerde, overleed kort na aankomst in het ziekenhuis', meldt de politie.

Omdat er mogelijk sprake is van een geweldsmisdrijf formeerde de politie een Team Grootschalig Onderzoek (TGO), bestaande uit 25 rechercheurs.

Het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer ontving zaterdagochtend, even na 08.00 uur, de melding van een gewonde man in de Don Sartostraat.

Direct spoedden zich politie en ambulancedienst naar betreffende locatie. Daar troffen de agenten op straat de man aan. In kritieke toestand is hij overgebracht naar het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg waar hij korte tijd later overleed.

Naar aanleiding van het eerste onderzoek heeft de politie het vermoeden dat er sprake is van een geweldsmisdrijf. De Don Sartostraat werd, in het belang van het onderzoek ruim afgezet.

Terwijl de buurt bevraagd werd en een speurhond de omgeving besnuffelde, startte technische rechercheurs van het korps Midden en West Brabant een uitgebreid sporenonderzoek. Het team is bezig de identiteit van het slachtoffer vast te stellen.

Er zijn geen arrestaties verricht.
Provincie:
Tag(s):