dinsdag, 13. december 2011 - 10:54

Politie onderzoekt drie overvallen

Regio

De politie Limburg-Noord onderzoekt drie overvallen die afgelopen weekend plaatsvonden in de regio Noord- en Midden-Limburg.

In Roermond werd zondagavond rond 19.00 uur een overval gepleegd op een winkel in het Outlet Center in Roermond. Terwijl medewerkers de kassa aan het tellen waren, werd er aan de achterdeur van de winkel gebeld. Twee mannen met een sjaal voor hun gezicht eisten onder bedreiging van wapens geld van de medewerkers. Ze zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Er raakte niemand gewond.

In Venlo is zondagmiddag een gewapende overval gepleegd op een winkel aan de Hogeweg. Een onbekende man kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een wapen waarna hij om geld vroeg. De verdachte had zijn hoofd bedekt met een muts en een sjaal en vluchtte na de overval met een onbekend geldbedrag. Heel snel daarna hield de politie op het Mgr. Nolensplein twee verdachten aan die enigszins voldeden aan het opgegeven signalement. Deze verdachten bleken uiteindelijk niets met de overval te maken te hebben en zijn in vrijheid gesteld.

In Tegelen is zaterdagavond rond 19.00 uur een friture overvallen op de Nachtegaalstraat. Twee mannen in de leeftijd van 20-25 jaar in donkere kleding kwamen de friture binnen en een van hen duwde de eigenaar naar achteren. De andere man graaide een onbekend geldbedrag uit de kassa, waarop het tweetal vluchtte. Er zijn geen wapens gebruikt bij de overval en er is niemand gewond geraakt.
Provincie:
Tag(s):