donderdag, 10. maart 2011 - 23:14

Politie onderzoekt zedenincident met kleuter

Epe

De politie onderzoekt een zedenincident dat zich op dinsdag 8 maart heeft voortgedaan in de wijk Vegtelarij in Epe ten opzichte van een kleuter.

De politie kreeg dinsdagavond een melding dat een tienerjongen zich ’s middags rond 16.00 uur onzedelijk zou hebben gedragen ten opzichte van een kleuter. Het incident vond plaats in de struikjes bij een pad, dat ligt tussen het fiets/wandelpad de Vegtelarijweg en de Hopstraat. Het was vlakbij het pand waarin huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Dit fiets/wandelpad loopt dwars door de wijk.

De jongen had met ontbloot onderlichaam bij het kind gestaan. Door de komst van een getuige ging de tiener er haastig vandoor en vluchtte in de richting van de Vegtelarijweg. De getuige heeft de ouders geïnformeerd over het gebeurde.

Op donderdag 10 maart hebben de ouders aangifte gedaan bij de politie. Met het informeren van het publiek via de media hoopt de politie tips te krijgen over de tiener.

Het gaat om een jongen van ongeveer 14 of 15 jaar oud, ongeveer 1.60 m met kort zwart haar met een kuifje. Hij droeg dinsdag een zwarte trainingsbroek en een zilverkleurig bomberjack.
Provincie:
Tag(s):