zondag, 9. oktober 2011 - 16:24

Politie ontvangt tientallen tips in vermissingszaak Fritz

Herkenbosch

Bij de politie Limburg-Noord zijn tot nu toe 31 tips binnengekomen naar aanleiding van de sms-bom en het mediabericht van vrijdag over het bord met teksten, dat mogelijk verband houdt met de verdwijning van Laurens Fritz. Dit heeft de politie Limburg-Noord zondag bekend gemaakt.

Dit bord was afgelopen woensdag aangetroffen in het Meinweggebied in de buurt van de Duitse grens. Op het bord zijn onder andere de woorden 'Fritz', 'R.I.P', 'Poker', 'Pooldance', 'Info' en 'Search by 386' te lezen. Het bord is door de politie in beslag genomen voor onderzoek.
Van de ontvangen tips gaan 21 tips gaan over het feit dat '386' verband zou houden met een grenspaal. De overige tips worden door de politie nagetrokken.

Laurens Fritz wordt sinds vrijdag 9 september vermist. Hij is voor het laatst gezien op bungalowpark Reewoude in Herkenbosch. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. De auto van Laurens is zaterdagmiddag 10 september 2011 aangetroffen op een parkeerplaats langs de oude spoorlijn "IJzeren Rijn" op de Meinweg in Herkenbosch. Laurens is 1.96 m groot, heeft een stevig postuur, heeft blond/rossig haar en droeg bij zijn vermissing vermoedelijk legerkleding.

Sinds zijn vermissing is naar hem gezocht door familie, vrienden, politie en ME met ondersteuning vanuit de lucht (politiehelikopter) en op het water middels een brandweerboot.

Informatie over de verdwijning van Laurens Fritz op vrijdag 9 september kan nog altijd worden doorgegeven aan de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gemaakt via het gratis telefoonnummer van Stichting M. via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):