woensdag, 14. december 2011 - 12:42

Politie op zoek naar getuigen brand tankstation

Utrecht

De politie is op zoek naar getuigen van de brand bij een tankstation aan de Rijksweg A12 op maandag 12 december.

Met name getuigen die in de file stonden en een groene bestelauto hebben zien rijden, wil de politie graag spreken.

Maandagmiddag raakten drie personen gewond bij een brand bij een tankstation. Een 43-jarige man uit Almere botste met zijn auto, een groene bestelauto van het merk Peugeot type Partner, tegen twee andere auto’s. Toen ook een gaspomp omver werd gereden ontstond een grote vuurbal. Hierdoor vlogen drie auto’s in brand.

Drie mannen, de automobilist uit Almere en twee mannen van 18 en 22 jaar uit Scherpenzeel en Barneveld, raakten gewond. De man uit Almere is zwaar gewond en heeft brandwonden aan zijn handen en gezicht. Hij verblijft op dit moment in het brandwondencentrum in Beverwijk. De man uit Scherpenzeel is ook zwaar gewond en heeft verwondingen aan zijn gezicht, handen en luchtwegen. Hij verblijft in het brandwondencentrum in Groningen. De andere man, afkomstig uit Barneveld, heeft brandwonden aan zijn gezicht en handen. Hij heeft inmiddels het ziekenhuis weer verlaten.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden. In het bijzonder de getuigen die in de file op de Rijksweg A12 stonden, wil de politie graag spreken.
Provincie:
Tag(s):